Відбулася підсумкова атестація з польської мови у Лінгвістичному центрі

Відбулася підсумкова атестація з польської мови у Лінгвістичному центрі

19 травня 2016 року відбулася підсумкова атестація з польської мови слухачів курсів з вивчення іноземних мов Лінгвістичного центру. Слухачі групи Р1.А1, які опановували польську мову рівня А1, продемонстрували свій рівень комунікативної компетентності.

Для визначення рівня сформованості мовленнєвих умінь читання, аудіювання, письма та говоріння викладацьким складом Лінгвістичного центру був використаний автентичний матеріал, що дало змогу нашим слухачам у інтерактивній формі якнайкраще виявити свої знання, навички та вміння з польської мови.
Тестування підтвердило, що слухачі можуть розуміти і вживати побутові і повсякденні вирази, а також елементарні речення, необхідні для задоволення власних потреб, можуть відрекомендуватись або представити когось і запитати й відповідати на запитання про деталі особистого життя, можуть взаємодіяти на простому рівні, що корелює із дескрипторами Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.

Отож, вітаємо наших бенефіціантів:  Катерина Блаженець, Юлія Боярська, Евеліна Жигульова, Олеся Кух, Ірина Паур, Валерій Сварник, Юлія Сварник, Олександр Сташкевич, Юлія Сташкевич, Володимир Харьков, Ігор Харьков, Богдан Чечетов.

Особлива подяка – кандидату філологічних наук, викладачеві кафедри слов’янської філології та загального мовознавства Наталії Стахнюк за якісно виконану роботу, що підтверджено результатами тестування, а також шанобливою повагою підопічних.

NB! Наразі триває формування нових груп з польської, англійської та німецької мов, навчання у яких розпочнеться у вересні 2016 року. Запрошуємо на навчання на курсах з вивчення іноземних мов Лінгвістичного центру науково-педагогічних працівників нашого вишу, студентів, магістрантів, аспірантів та усіх тих, хто вважає, що знання іноземної мови та володіння нею на високому комунікативному рівні є невід’ємним складником життя сучасної людини!

Чекаємо на Вас за адресою: ул.. І.Огієнка, 61, каб. 305.

Телефони Лінгвістичного центру: (068) 85 27 436, (063) 79 35 447;

Сайт Лінгвістичного центру: http://lc.kpnu.km.ua

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011076061947

 Тетяна Сторчова, керівник
Лінгвістичного центру