ОБРАНО «КРАСУ УНІВЕРСИТЕТУ – 2016»

ОБРАНО «КРАСУ УНІВЕРСИТЕТУ – 2016»

26 травня в нашому місті відбулося надзвичайно яскраве дійство – щорічний конкурс «Краса Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – 2016». Цього року за титул «Краса університету», омріяну корону та визнання глядачів  змагалося дев’ять красунь нашого вишу:  Ковбасюк Катерина (факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології), Ясинецька Анастасія (факультет української філології та журналістики), Корженко Юлія (педагогічний факультет), Лозінська Яна (історичний факультет), Граневська Віталіна (факультет фізичної культури), Кириловська Катерина (факультет української філології та журналістики), Волкова Владлена (педагогічний факультет), Боратинська Діана (економічний факультет) та Юрковська Вікторія (фізико-математичний факультет).

Змагалися учасниці в п’яти конкурсах: «Візитка», «Джинсова колекція», «Мій талант», «Авангард костюмів» та «Вечірній бал».

В першому конкурсі «Візитка», поставши в образах чотирьох стихій природи, дівчата демонстрували свої акторські здібності та сценічну майстерність. У конкурсі «Джинсова колекція» учасниці показали свої танцювальні здібності та довели, що мають неповторний вигляд у будь-якому вбранні.

Дивували конкурсантки й своїми талантами. Хореографічні здібності продемонстрували: Граневська Віталіна (танцювальний номер «Історія кохання»), Боратинська Діана («Трояндове танго»), Корженко Юлія (танцювальний номер «Дотик душі») та  справжня балерина Волкова Владлена, яка майстерно виконала «Романтичний етюд». Вокальні здібності показали Ковбасюк Катерина (пісня «Відпусти») та Лозінська Яна (пісня «Україна – це я»).


Конкурсантки Ясинецька Анастасія та Кириловська Катерина своїми літературно-музичними номерами «Я прийду» та «Чари ночі» показали не лише високу сценічну майстерність, але й гарні хореографічні здібності.  Була серед учасниць і художниця – Юрковська Вікторія.

Конкурс «Авангард костюмів»,  під час якого конкурсантки з’явилися в ексклюзивному вбранні, виготовленому з підручних матеріалів, був справжнім випробуванням фантазії та винахідливості дівчат. Найоригінальнішими виявилися моделі  «Королева преси» Боратинської Діани – сукня виготовлена із газет, «Галактика» Ясинецької Анастасії – сукня виготовлена з повітряних кульок, «Батьківщина» Граневської Віталіни – сукня виготовлена з гофрованого паперу,  «Квітка на камені» Волкової Владлени – сукня зі столових серветок та клейонки і «Казкова Мальвіна» із сітки для оформлення квітів, пакетів, картону та гофрованого паперу від Кириловської Катерини.

Завершальним був конкурс «Вечірній бал», на якому університетські красуні постали у вишуканих сукнях, та ще й  в супроводі галантних кавалерів.

За результатами конкурсу звання «Краса університету – 2016» і корону переможниці здобула Ясинецька Анастасія. «Першою віце-міс» було обрано Граневську Віталіну, «Другою віце-міс» стала Волкова Владлена.  Без титулу, корони  та подарунків не залишилася жодна з учасниць. У номінаціях «Міс Ніжність» перемогла Кириловська Катерина, «Міс Грація» – Боратинська Діана, «Міс Елегантність» – Корженко Юлія, «Міс Вишуканість» – Лозінська Яна, «Міс Чарівність» – Ковбасюк Катерина, «Міс Привабливість» – Юрковська Вікторія.

Подарунки для дівчат були справді шикарними. Переможниця цьогорічного конкурсу отримала від головного редактора газети «Вечірній Кам’янець» Олесі Нечай подарунковий сертифікат на безкоштовну фотосесію у відомих фотографів Олександра Дем’яніва та Катерини Українець, а також подарунковий сертифікат на створення beauty образу та 40% знижку на навчання у «ВІSAЖ-school» від директора «ВІSAЖ» студії Валентини Вишневської. «Перша віце-міс» отримала сертифікат від агенції VBS Ауринія на 50% знижку на оформлення візових документів під час подорожі,  «Друга віце-міс» – сертифікат від агенції VBS Ауринія на безкоштовний курс вивчення польської мови.  Крім того, всі учасниці отримали дипломи,  квіти та подарунки від профкому університету.

Висловлюємо подяку народному колективу сучасного танцю «Апельсин», студії східного та сучасного танцю «Аджанта», естрадній студії «Нове тисячоліття», хореографам та ведучим, які зробили конкурс ще більш яскравим та захопливим;  майстрам «Foto & style zone» – за створення неповторних образів для учасниць; «ВІSAЖ» студії Велентини Вишневської, газеті «Вечірній Кам’янець» та  агенції VBS Ауринія – за цінні подарунки.

 Тетяна Левицька,
директор студентського клубу