We did it!/ My to zrobiliśmy!

We did it!/ My to zrobiliśmy!

7Упродовж останніх тижнів червня команда Лінгвістичного виконувала вкрай відповідальну місію – проведення підсумкових атестацій груп з вивчення англійської мови (Ang1.A2, Ang2.A2, Ang2.A1) та групи з вивчення польської мови (P2.A1).

Позаду 200 занять, сповнених хвилинами успіху та розпачу, численними лексичними та граматичними дефініціями, розмовними кліше, безмежним числом переглянутих навчальних відео та прослуханих аудіотреків, десятками пройдених тестів online та неймовірною кількістю позитиву від спілкування іноземною….  

10Було боязко і складно, але ми розуміли, що alea iacta est і потрібно удосконалювати форми та методи роботи, реалізовувати інноваційні методики навчання іноземних мов.

Довіра наших слухачів була для нас найбільшим мотиватором. Дякуємо вам за те, що змінили свій усталений графік та прийшли в аудиторії нашого вишу як слухачі, серед яких доктори та кандидати наук, доценти, викладачі, студенти, магістранти та ті, хто усвідомили, що знання іноземних мов є запорукою успіху сучасної людини.

9

Нашою гордістю є сайт Лінгвістичного центру, який розпочав свою роботу наприкінці березня. Хочемо подякувати завідувачу лабораторії обчислювальної техніки, старшому викладачеві кафедри інформатики фізико-математичного факультету Андрію Андруховському за створення сайту LC, а також за постійне сприяння, консультування щодо роботи сайту та навчання викладачів роботи з тестами.

Наші слухачі відповідно до своїх рівнів та мов мають чудову нагоду комунікувати зі своїми викладачами на сторінках блогів, користуватися додатковими матеріалами для самостійної роботи, виконувати тренувальні вправи, переглядати навчальні відео, слухати навчальні аудіо треки та проходити онлайн тестування. Це був величезний досвід для нас, який мав навчальний ефект у наших слухачів.

8

Особливу подяку хочеться висловити наставницям наших груп, які останніх шість місяців несли щоденну вахту освітнього процесу: Ірина Мельник, Наталія Стахнюк, Наталія Шенкнехт. Ваша невичерпна енергія у поєднанні із глибокими знаннями, творчим пошуком нового, толерантність, гідність та неймовірна відданість спільній справі стали основою нашого розвитку.1 Команда Лінгвістичного вдячна ректорату нашого вишу за підтримку та сприяння у вирішенні усіх нагальних питань щодо організації та забезпечення освітнього процесу.

4

24 червня у залі засідань вченої ради (208 ауд.) відбулося урочисте вручення свідоцтв нашим слухачам. З вітальним словом до аудиторії звернувся проректор з наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України Конет Іван Михайлович, який привітав усіх із успішним завершенням навчання та вручив свідоцтва.

2

Отож, вітаємо наших бенефіціантів: Андруховський Андрій, Бахмат Наталія, Королюк Ольга, Ладиняк Наталія, Мазур Олександр, Марчук Людмила, Мельничук Катерина, Плахтій Маріанна, Пономаренко Галина, Сокальська Альона, Сторчова Анна, Табія Ігор; Бєлова Олена, Білюк Іван, Блаженець Катерина, Віннічук Анастасія, Грачов Артем, Дмитрук Анастасія, Мілевська Олена, Павлюк Анастасія, Руснак Леся, Пшембаєв Ігор (елементарний користувач, середній рівень А2); Говоруха Роман, Гут Юлія, Жмуд Ірина, Ковальчук Антон, Ляска Оксана, Панчук Наталія, Пелюх Тетяна, Сварник Ілона, Сварник Олег, Шевчук Альона, Шевчук Олександр, Ярич Володимир; Бачинська Іванна, Веселовська Лілія, Дергак Олег, Дзядзя Ольга, Красик Анастасія, Міхальська Лілія, Побережна Оксана, Сичова Валерія (елементарний користувач, інтродуктивний рівень А1).

6

NB! Стартуємо з вересня!

Чекаємо на Вас за адресою: ул. І.Огієнка, 61, каб. 305.

Телефони Лінгвістичного центру: (068) 85 27 436, (063) 79 35 447;

Сайт Лінгвістичного центру: http://lc.kpnu.km.ua

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011076061947

Тетяна Сторчова, керівник
Лінгвістичного центру
Світлини: Василь Жмендак