Наші студенти – успішні вожаті

Наші студенти – успішні вожаті

 13 вересня на факультеті фізичної культури відбулася підсумкова конференція з виробничої (педагогічної) практики студентів 4 курсу напряму підготовки: 6.010201 Фізичне виховання*, яка була проведена в період літніх шкільних канікул на базі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Для участі в роботі конференції з метою професійного обміну були запрошені студенти 3 курсу напряму підготовки: 6.010201 Фізичне виховання*. Розпочав конференцію керівник практики факультету, старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання Бесарабчук Геннадій Володимирович, який підвів підсумки роботи комісії по захисту результатів практики та надав слово студентам.

До програми було включено виступи студентів Козловського Вадима, Поповича Юрія, Марінова Артура, Жовнір Сніжани, Паляруша Владислава та Лісового Дмитра.

Особливо цікавими були доповіді Козловського Вадима та Жовнір Сніжани, які проходили практику на базі Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія». Студенти презентували відеоматеріали, відеосюжети з програми новин одеського телебачення, де були представлені загони та самі студенти, керівництво міста і табору.

Оригінальністю виступу вирізнялись студенти Марінов Артур та Паляруша Владислав, які проходили практику у санаторії «Лісова пісня» с. Привороття-2 Кам’янець-Подільського району.  Виробнича (педагогічна) практика була проведена на належному рівні, мета і завдання практики досягнуті, зміст робочої програми практики виконаний.

Дякуємо за активне сприяння в організації практики ректорату, деканату факультету фізичної культури та Римар Л.М. керівнику практики університету.

Бесарабчук Геннадій Володимирови, старший викладач
кафедри теорії і методики фізичного виховання