“Формула здоров’я” Ігоря Абрамовича

“Формула здоров’я” Ігоря Абрамовича

Естетика здорового тіла та бадьорості наразі,  як ніколи в тренді. Бути у формі – не лише життєво важливо, а й актуально. Така тенденція популярна, перш за все, для тих, хто обирає активну життєву позицію.

 У рамках «Тижня здорового способу життя» у нашому виші відбулася презентація курсу Ігоря Абрамовича “Формула Здоров’я”, в якому відомий спортсмен поділився своїми професійними секретами.

Ігор Абрамович наразі очолює Центр доктора Бубновського «Кінезіс» у  місті над Смотричем, що працює за унікальною методикою лікування хвороб опорно-рухової системи безопераційним методом.

Під час проведеного заходу, Ігор Олександрович поділився з майбутніми вчителями фізичної культури і реабілітологами своєю історією здоров’я та успіху, розповів про “фішки” і стратегії, які допомогли йому реалізувати те, що колись було просто мрією.

У зустрічі з іменитим спортсменом  взяли участь  студенти факультету фізичної культури вишу  Олександр Пєлєшенко, майстер спорту України, чемпіон Європи 2016 року з важкої атлетики та Тетяна Шлопко, майстер спорту України, чемпіонка Європи з паурліфтингу серед юніорів 2016 року.

Прес-служба