Івенти Лінгвістичного

Івенти Лінгвістичного

Вересень виявився продуктивним для усіх. У Лінгвістичному центрі розпочали свою роботу 8 груп слухачів, якими опікуються фахівці кафедри англійської мови та кафедри слов’янських мов та загального мовознавства:

Ірина Мельник (elementaty A2), Наталя Шенкнехт (begginer A1, elementary A2), Алла Хоптяр (pre-intermediate A2.2-B1.1), Олеся Барбанюк (beginner A1), Наталя Стахнюк (poziom A1, poziom A2). На старті ще декілька груп.

Відповідно до робочих програм з іноземних мов ми мали першу хвилю комплексних тестувань з граматики, лексики, читання, аудіювання та вимови, які дозволили 1) слухачам закріпити навчальний ефект опрацьованих матеріалів; 2) виявити рівень підготовки наших слухачів вже з перших юнітів; 3) виявити рівень ефективності роботи викладачів. За числовими показниками результати проведених online тестувань коливаються у межах 9-10 балів за 12-ти бальною шкалою. Зауважимо, що така форма роботи буде регулярною, адже online тестування передбачено концепцією нашої діяльності, спрямованої на якість освітнього процесу.

Хочемо висловити подяку завідувачу лабораторії обчислювальної техніки, старшому викладачеві кафедри інформатики фізико-математичного факультету Андрію Андруховському за миттєву реакцію та таку необхідну нам допомогу у забезпеченні процесу тестування та функціонування сайту Лінгвістичного центру  загалом.

28 вересня були проведені пробні заняття з польської мови (викладач Наталя Стахнюк) та німецької мови (викладач Марина Микуляк).

Інша вагома подія, яка стартувала 5 жовтня, – це проведення розмовних клубів за участі волонтерки Корпусу Миру Ерін Хатчінс. Перший Speaking Club відбувся вже цього тижня на тему «It’s a small world», на якому Ерін на основі інтерактивних методик провадила англомовну комунікацію наших pre-intermediate слухачів. Для нас це був величезний досвід, який, віримо, буде поповнюватися кожної зустрічі, адже такі розмовні клуби ми плануємо проводити щотижня.

NB! Наразі триває формування групи з польської мови (рівень А1) та німецької мови (рівень А1).

Чекаємо на Вас за адресою: вул. І.Огієнка, 61, каб. 305

сайт Лінгвістичного центру: http://lc.kpnu.km.ua

https://www.facebook.com/lingvo.center.kpnu

Лінгвістичний центр