День відкритих дверей в Університеті Огієнка

День відкритих дверей в Університеті Огієнка

10 грудня 2016 року в головному корпусі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбувся День відкритих дверей. Під час заходу відповідальний секретар приймальної комісії А.Л. Глушковецький ознайомив учнів із особливостями вступної кампанії 2017 року.

Б.О. Коваленко, декан факультету української філології та журналістики, презентував факультет, змістовно продемонстрував переваги навчання, розповів про перспективи працевлаштування.

Л.М. Марчук, завідувач кафедри української мови, розповіла про умови та особливості навчання, освітні можливості і додаткові переваги для студентів, які займаються науковою роботою.

Також учасники заходу пройшли пробне ЗНО з української мови та літератури. Перша тестова частина виконувалась на комп’ютерах з використанням системи Мооdle. Друга частина роботи – написання твору відповідно до формату пробного незалежного оцінювання. Із результатами тестової частини зареєстровані учасники мали змогу ознайомитись одразу після завершення усіх завдань. До заходу долучилося близько 100 учнів.

Над оцінюванням твору працювали висококваліфіковані науково-педагогічні працівники факультету української філології та журналістики.

Прес-центр