Тиждень англійської мови в Україні: «Lingva.Skills»

Тиждень англійської мови в Україні: «Lingva.Skills»

В Україні триває тиждень англійської мови. А це ще один привід для вдосконалення свого рівня англійської. Тим паче, коли можливості для цього – є!

14 грудня для працівників нашого університету відбулася презентація соціального проекту вивчення іноземних мов «Lingva.Skills»,

як єдиної в Україні національної безкоштовної інноваційної онлайн-системи, що дозволяє якісно та професійно вивчати англійську мову у відповідності до міжнародних стандартів знання мови (рівні А1-В1) завдяки унікальній та ефективній авторській методиці навчання. Кожний рівень складається з 150 уроків, відпрацювання граматичних конструкцій (3 різновиди вправ, а також аудіювання). Специфікою проекту є активне використання мови і постійне тренування як вже засвоєного матеріалу, так і нового, з урахуванням психологічних аспектів навчання.  

Nota Bene!

21 грудня 2016 року триває подача заявок співробітників нашого університету для реєстрації на сайті

http://lingva.ua/ за формою 1) Прізвище, ім’я, по батькові; 2) електронна адреса. Інформацію просимо надсилати на мейл linhvistychnyi_sentr@kpnu.edu.ua.

Упродовж Року англійської мови за підтримки Адміністрації Президента, Міністерства освіти та науки України, Міністерства закордонних справ в Україні, Посольства США в Україні, Британської Ради було реалізовано безліч проектів, які перетворили англійську з чогось недосяжного у навчальний процес. Українці хочуть вивчати англійську, дивитись кіно мовою оригіналу та спілкуватись нею у побуті.

Більше інформації у фейсбуці та на сайті Лінгвістичного центру К-ПНУ. 

Тетяна Сторчова, керівник Лінгвістичного центру