Конференція відбулася, кошторис затверджено!

Конференція відбулася, кошторис затверджено!

12 грудня в актовій залі університету відбулася студентська конференція. На порядок денний було винесено три питання.

У першому питанні розглядався звіт про виконання кошторису видатків на утримання органів студентського самоврядування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2018 рік. Згідно з пунктом 10 статті 40 Закону України «Про вищу освіту» фінансовою основою студентського самоврядування закладу вищої освіти є кошти, визначені вченою радою закладу вищої освіти в розмірі не менш як 0,5% власних надходжень, отриманих установою від основної діяльності. Кошторис видатків на утримання органів студентського самоврядування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2018 рік становив 104158,00 грн. Серед статей основних витрат коштів голова контрольно-ревізійної комісії Тетяна Маковська, студентка економічного факультету, виділила такі: продукти харчування, оплата послуг, видатки на відрядження, оплата комунальних послуг та енергоносіїв, інші виплати. Вона також наголосила, що порушень під час використання коштів не виявлено.
У другому питанні йшлося про затвердження кошторису видатків на утримання органів студентського самоврядування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2019 рік. За новий кошторис учасники конференції проголосували одностайно. Серед змін, унесених до нового кошторису, є збільшення виплат за статею «Видатки на відрядження».

У третьому питанні було запропоновано обрати новий склад контрольно-ревізійної комісії на 2019 рік. За результатами голосування до її складу ввійшли: Оксана Качмар, студентка ІІІ курсу природничого факультету, Оксана Кріль, студентка ІІІ курсу економічного факультету, Федір Олексюк, студент ІІІ курсу факультету української філології та журналістики.

Прес-центр університету