22 жовтня 2019року студенти 3-4 курсів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» взяли участь у VI Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «Best Cook Fest – 2019», що відбувся в ТВК «Сонячна Долина».На майстер-класах, які провели провідні фахівці ресторанної галузі – всесвітньовідомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних союзів (WACS) Гвідо Дебоно (Мальта), Галина Лосєва (Україна) та інші, – відбувся обмін професійним досвідом у розробці нових напрямків технології кулінарної і кондитерської продукції.
Студенти побачили престижність професії, налагодили партнерські стосунки зі студентами інших навчальних закладів, продегустували конкурсні страви, отримали досвід, удосконалили, свої професійні вміння й навички та «зарядилися» позитивними емоціями від побаченого та почутого на конкурсі.
Тетяна Веселовська, доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи