Пошановуючи академічні традиції, розвиваємо інновації

Пошановуючи академічні традиції, розвиваємо інновації

Одним з аспектів вдосконалення якості викладання у вищій освіті є ефективна взаємодія усіх учасників освітнього процесу. В умовах сьогодення для нас усіх важливо комунікувати та підтримувати один одного, адже саме ці чинники знижують стрес і дозволяють нам працювати більш професійно та продуктивно.

Тому запрошуємо Вас до участі у серії тренінгів у межах реалізації проєкту «OHIIENKO-DEH» з метою професійного зростання академічної спільноти, менторства студентів і випускників; діджиталізації освітнього процесу та підвищення його якості.

Перший онлайн-тренінг на тему «Online-інструменти для ефективної взаємодії учасників освітнього процесу» буде проведено 04 травня 2022 року. Запрошення на участь будуть надіслані на електронні пошти науково-педагогічних працівників.

Проєкт виконується в межах Програми вдосконалення викладання у вищій школі від Британської Ради в Україні в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України й Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Радіоінтерв’ю учасників проєкту можна послухати за покликанням.

Команда «OHIIENKODEH»