Десятий тиждень роботи К-ПНУ в умовах воєнного стану

Десятий тиждень роботи К-ПНУ в умовах воєнного стану

В Україні триває запекле протистояння російській агресії, за час війни кожен посів свою нішу в цій боротьбі й докладає всіх зусиль для наближення перемоги. Науково-педагогічні працівники й здобувачі освіти К-ПНУ продовжують стояти кожен на своєму фронті: хтось захищає нашу державу в лавах ЗСУ та ТрО, хтось продовжує волонтерську діяльність, хтось активізує свою роботу для покращення морального й матеріального стану внутрішньо переміщених осіб тощо. Зокрема, на черговому засіданні вченої ради К-ПНУ, яке відбулося 28 квітня, голова первинної профспілкової організації працівників К-ПНУ Борис Коваленко звернувся із пропозицією перерахувати одноденний заробіток з плати за травень 2022 року на підтримку Збройних Сил України на спеціальний рахунок для збору коштів на потреби армії, відкритий в НБУ. Працівники університету підтримали ініціативу профспілкового лідера.

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ працюють і у волонтерських центрах, зокрема завідувач кафедри легкої атлетики з методикою викладання К-ПНУ Леонід Гурман, який координує роботу з біженцями, взяв участь у відкритті дитячого містечка для адаптації та соціалізації внутрішньо переміщених дітей.

В К-ПНУ працює Освітній Хаб, зокрема, сьогодні в межах проєкту відбулося перше заняття з основ фотографії. Заняття проводила викладач кафедри журналістики Оксана Лівіцька. Усі заняття абсолютно безкоштовні.

Академічна спільнота К-ПНУ продовжує тримати зв’язок із науково-педагогічними працівниками та здобувачами освіти, долученими до захисту нашої країни, зокрема передали дітям подарунки, солодощі, підтримали матеріально.

Наша сила в єдності!
Разом Переможемо!