У К-ПНУ розпочались заняття для підготовки до національного мультипредметного тесту

У К-ПНУ розпочались заняття для підготовки до національного мультипредметного тесту

02 травня розпочались безкоштовні онлайн-курси для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ), який складатимуть абітурієнти у 2022 році.

Майже 200 учнів з Кам’янця-Подільского, Хмельницького, Хмельницької області (м. Дунаївці, м. Красилів, м. Старокостянтинів, м. Шепетівка, с. Яхнівці, с. Судилків, с. Радошівка) та Хотина виявили бажання стати слухачами підготовчих курсів.

Заняття проводяться у двох групах із предметів, які є складниками НМТ (українська мова, математика та історія України), тричі на тиждень.

03 травня для учнів 11-х класів заняття з математики провели викладачі фізико-математичного факультету – старший викладач кафедри математики Тетяна Думанська та асистент кафедри математики Катерина Геселева.

04 травня відбулись заняття з української мови, які провела завідувач кафедри української мови, професор Людмила Марчук.

05 травня онлайн-заняття з історії України були організовані представниками від історичного факультету – старшим викладачем кафедри всесвітньої історії Олександром Югою та керівником пресцентру університету Юлією Штефанко.

Учнів ознайомили із планом подальшої роботи курсів та розкрили теми, які передбачені програмою тестування.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету