Відбулося чергове засідання ректорату

Відбулося чергове засідання ректорату

12 травня відбулося чергове засідання ректорату Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Відповідно до порядку денного зустріч розпочав ректор К-ПНУ Сергій Копилов, який проінформував членів ректорату, керівників структурних підрозділів про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі освіти.

На засіданні обговорили стан підготовки структурних підрозділів університету до атестації здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів вищої освіти (доповідав перший проректор Володимир Дубінський).

Завідувач кафедри спорту і спортивних ігор Микола Прозар ознайомив присутніх з інформаційним та навчально-методичним забезпеченням кафедри спорту і спортивних ігор для забезпечення освітніх компонентів професійної підготовки здобувачів вищої освіти ступенів вищої освіти «бакалавр» та «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Тренер з видів спорту» спеціальності 017 Фізична культура і спорт.

Завідувач відділу охорони праці і техніки безпеки Оксана Чорна проаналізувала стан виконання ухвали ректорату від 09.09.2021 р. з питання «Дотримання університетом вимог чинного законодавства про охорону праці, протипожежних норм, протиепідемічних заходів і стан вакцинації працівників університету проти COVID-19».

За результатами засідання члени ректорату ухвалили низку важливих рішень.

Пресцентр