Проєктна діяльність науково-педагогічних працівників як тема зустрічі проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ»

Проєктна діяльність науково-педагогічних працівників як тема зустрічі проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ»

17 травня 2021 р. відбулася чергова онлайнова зустріч учасників проєкту зі спікером Тетяною ФРАНЧУК, керівником відділу наукової роботи, кандидатом педагогічних наук, доцентом.

Під час зустрічі Тетяна Йосипівна розповіла про можливість участі в проєктній діяльності молодих науково-педагогічних працівників. Цей напрям роботи дозволить реалізувати власні дослідницькі ідеї та визначити шлях майбутнього кар’єрного розвитку.

Проєктна діяльність сприяє трансформуванню вищої освіти з теоретичної підготовки до практичної реалізації отриманих знань, адже саме це є рушієм створення нових умов для фахового зростання і конструктивної співпраці науковців, а також платформою для розвитку сучасних компетентностей науково-педагогічних працівників, які є важливі для створення конкурентоспроможності університету.

Окрім того, спікер наголосила, що проведення науково-дослідної роботи у виші передбачає забезпечення підтримки молодих науковців, створення ними дослідницьких груп для вирішення актуальних проблем, формування молодого творчого покоління у різних галузях науки, конкурентоздатних фахівців на міжнародному ринку праці, закріплення талановитих молодих учених у науковій сфері та розбудова ними наукової кар’єри.

 

Навчально-методичний центр забезпечення якості освіти