Відбулося чергове засідання ради із науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти

Відбулося чергове засідання ради із науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти

23 травня  відбулося засідання ради із науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти К-ПНУ.
Учасники зустрічі обговорили  перелік додаткових обов’язкових освітніх компонентів до індивідуального навчального плану для вступників на основі освітнього ступеня «бакалавр», «магістр» (освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст») для здобуття освітнього ступеня «магістр» за іншою спеціальністю (доповідав перший проректор, співголова ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Володимир Дубінський).

Присутні також розглянули проєкти освітньої програми Комп’ютерні науки та інформаційні технології зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки й навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти «магістр» зі спеціальності 122 Комп’ютерні науки за освітньо-професійною програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології денної форми здобуття вищої освіти (доповідав в.о. проректора з науково-методичної роботи, в.о. співголови ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Геннадій Бесарабчук).

Було презентовано зміни до Положення про щорічне рейтингове оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників, кафедр і факультетів К-ПНУ, затвердженого вченою радою університету 25 червня 2020 року, протокол №4 (доповідав в.о. проректора з науково-методичної роботи, в.о. співголови ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Геннадій Бесарабчук).

За результатами засідання були ухвалені відповідні рішення.

Пресцентр