У К-ПНУ відбулося нагородження учасників ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту наукових проектів Малої академії наук

У К-ПНУ відбулося нагородження учасників ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту наукових проектів Малої академії наук

24 травня в К-ПНУ відбулося нагородження учасників ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту наукових проектів Малої академії наук, за результатами якого опубліковано 8-ий випуск збірника наукових матеріалів «Наукові студії учнів-старшокласників». Конкурс відбувається в межах співпраці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради та Центром професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради.

Традиційно науково-педагогічні працівники К-ПНУ – з-поміж наукових керівників учнівських робіт та членів журі на таких конкурсах захистах.

Учасників та їх керівників у залі засідань К-ПНУ вітали ректор університету Сергій Копилов, перший проректор Володимир Дубінський, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради Сергій Морозюк та заступник начальника управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради з фінансово-економічних питань Маріанна Великохатько.

Щиро вдячні за сприяння у виданні збірника заступнику голови депутатської фракції політичної партії «Європейська солідарність» у Кам’янець-Подільській міській раді Андрію Мастикашу.

Щирі вітання всім учасникам конкурсу! Висловлюємо сподівання на подальшу співпрацю!

Пресцентр