У К-ПНУ відбулось чергове засідання наукової ради

У К-ПНУ відбулось чергове засідання наукової ради

02 листопада відбулося чергове засідання наукової ради К-ПНУ.

Розпочала зустріч проректор з наукової роботи Світлана Миронова, яка поінформувала присутніх про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі науки.

Члени наукової ради розглянули питання щодо запровадження в К-ПНУ ефективної моделі менеджменту задля реалізації процесу комерціалізації науково-дослідної діяльності та формування дієвої системи наукових послуг (доповідали керівник відділу наукової роботи Тетяна Франчук та керівник відділу фандрайзингу Вероніка Буторіна).

Голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених К-ПНУ Катерина Геселева та голова ради студентського наукового товариства Юрій Злотін розповіли про перспективи активізації діяльності Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених у структурі наукової діяльності К-ПНУ.

На засіданні також обговорили проєкт Методичних рекомендацій з перевірки монографій, підручників, навчальних посібників на академічний плагіат і рекомендацій та зауважень НАЗЯВО в процесі здійснення акредитаційних експертиз ОПП К-ПНУ, які стосуються наукової роботи.

Відділ наукової роботи