Відкриття геотуристичного маршруту «Історія Кам’янецьких скель»

Відкриття геотуристичного маршруту «Історія Кам’янецьких скель»

1 листопада відкрили геотуристичний маршрут «Історія Кам’янецьких скель».

У конкурсі, який оголосила міська рада, цей проєкт отримали кандидат географічних наук, завідувач кафедри географії та методики її викладання Ігор Касіяник та студенти-географи, члени Товариства Подільських природолюбів та природодослідників (голова товариства доктор біологічних наук, професор кафедри біології та методики її викладання Людмила Любінська).

На відкриття маршруту, який розкриває унікальність геологічної основи нашого міста-острова, прибули виконавці проєкту, викладачі, магістранти і бакалаври, працівники міської ради та НПП «Подільські Товтри».

Перед присутніми виступили: кандидат економічних наук, доцент, декан природничо-економічного факультету Іван Семенець, директор департаменту гуманітарної політики Дмитро Назаренко, завідувач відділу туризму Олеся Лукашова, завідувач науково-дослідного відділу НПП «Подільські Товтри», випускник К-ПНУ Михайло Дребет, науковий співробітник НІАЗу, випускниця К-ПНУ Тетяна Герасимчук.

Тепер на маршруті є інформаційні тумби й аншлаги з яких можна дізнатися про геологію, тваринний світ давніх морів і схилів сучасної р. Смотрич. Це чудовий початок впровадження наукових знань, а також можливість нашим випускникам працювати на маршруті.

Запрошуємо кам’янчан і гостей міста на нову стежину пізнання.

Природничо-економічний факультет