Співпраця К-ПНУ з Університетом третього віку ТЦСО (НСП) «Турбота» триває

Співпраця К-ПНУ з Університетом третього віку ТЦСО (НСП) «Турбота» триває

Уже традиційно науково-педагогічні працівники К-ПНУ проводять лекції для слухачів Університету третього віку.

Цього разу було заняття для студентів факультету здорового способу життя з теми «Опорно-руховий апарат та активність людини», до організації якого долучилася кандидат біологічних наук, доцент, завідувач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання  Евеліна Жигульова.

Про вікові особливості будови хребта та спинномозкову іннерваціюлюдини розповів кандидат педагогічних наук, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту, доцент кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Анатолій Заікін.

Кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, лікар фізичної та реабілітаційної медицини Юлія Михальська поінформувала про вікові зміни хребта та їх небезпеку для здоров’я, а також фізіотерапію і санаторно-курортну реабілітацію.

Із терапевтичними вправами для щоденного використання при болях в поперековому відділі хребта ознайомив кандидат наук з фізичного виховання та спорту, старший викладач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, фізичний терапевт Руслан Бутов.

Зустріч відбулася в теплій і дружній атмосфері. Слухачі Університету третього віку вдячні лекторам за цікаву, своєчасну і необхідну інформацію.

За інформацією Університету Турбота