«Підтримка дітей і педагогів дошкілля в умовах війни»: методичний вебінар для викладачів та студентів спеціальності «Дошкільна освіта»

«Підтримка дітей і педагогів дошкілля в умовах війни»: методичний вебінар для викладачів та студентів спеціальності «Дошкільна освіта»

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка спільно зі Всеукраїнським науково-методичним журналом «Дошкільне виховання» та журналом «Джміль» проводить методичний вебінар для педагогів і студентів дошкілля.

Тема вебінару «Підтримка дітей і педагогів дошкілля в умовах війни».Дата і час проведення: 22 лютого о 14:00.

Цільова аудиторія: директори, вихователі-методисти, вихователі, практичні психологи ЗДО; консультанти Центрів професійного розвитку педагогічних працівників; викладачі та студенти спеціальності «Дошкільна освіта».

Умови участі: БЕЗОПЛАТНО на платформі Zoom. Посилання на Ви отримаєте напередодні вебінару на електронну пошту, яку вказали в реєстрації.

Участь у вебінарі буде засвідчена сертифікатом учасника (2 акад. год).

Реєструйтеся за покликанням.

У програмі вебінару:

  1. Виклики сьогодення та інструменти сучасного педагога;
  2. Дієві практики самодопомоги та стабілізації емоційного стану дітей і дорослих (за матеріалами журналу «Дошкільне виховання»);
  3. Мистецтво як засіб підтримки та розвитку дошкільнят (за матеріалами журналу  «Джміль»);
  4. Обговорення актуальних питань, відповіді на запитання учасників.

Спікери:

Юлія Журлакова — головна редакторка науково-методичного журналу «Дошкільне виховання»;

Ганна Остапенко — головна редакторка журналу «Джміль (Дітям: дослідження, живопис, музика і література), додатку до журналу «Дошкільне виховання».

Запрошуємо всіх охочих взяти участь!