Лекція директора Медичного центру «MEDLON» Юрія Лонтковського для студентів спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія

Лекція директора Медичного центру «MEDLON» Юрія Лонтковського для студентів спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія

У межах укладеного договору між кафедрою фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання К-ПНУ та Медичним центром «MEDLON» (м. Кам’янець-Подільський) кандидат медичних наук, лікар-нейрохірург, дійсний член міжнародного професійного товариства AO Spine, директор центру, старший викладач кафедри Юрій Лонтковський провів  для здобувачів вищої освіти лекцію на тему «Методи оцінки та обстеження опорно-рухового апарату» із навчальної дисципліни «Обстеження, методи оцінки та контролю у фізичній терапії, ерготерапії».

Лекція була цікавою і корисною. Здобувачі вищої освіти активно долучилися до дискусії, поставили актуальні питання лектору-практику, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Дякуємо Медичному центру «MEDLON» та Юрію Лонтковському за активну участь і підтримку в реалізації освітньо-професійної програми «Фізична реабілітація» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Кафедра фізичної реабілітації
та медико-біологічних основ фізичного виховання