Академічна мобільність, можливості вступу до магістратури та студентський побут: про це та багато іншого говорили на «Каві з ректором»

Академічна мобільність, можливості вступу до магістратури та студентський побут: про це та багато іншого говорили на «Каві з ректором»

02 березня у студентській їдальні К-ПНУ традиційно відбулася неформальна зустріч здобувачів вищої освіти університету із ректором Сергієм Копиловим. Варто зазначити, що схожа співпраця адміністрації вишу зі студентами, як і формат зустрічей, є надзвичайно актуальними та важливими для покращення комунікації, взаєморозуміння, а також вирішення питань щодо організації освітнього процесу, студентського життя і благоустрою К-ПНУ.

Здобувачі освіти мали можливість поставити запитання ректорові як за допомогою анонімної Google-форми, так і безпосередньо під час зустрічі із Сергієм Анатолійовичем. За традицією, розпочали з обговорення тих питань, які надсилали попередньо. Студенти цікавилися думкою ректора щодо ефективності дистанційного навчання, умов повернення до навчання з використанням дистанційних технологій.

Актуальним було питання щодо академічної мобільності (міжнародної і внутрішньої). Сергій Анатолійович поділився проблемами, які перешкоджають реалізації міжнародної мобільності в умовах дії правового режиму воєнного стану. На зустрічі також цікавилися умовами вступу до магістратури, можливостями перехресного вступу, навчання за індивідуальним графіком тощо. Також обговорили низку питань щодо проживання в гуртожитках університету.

Наприкінці заходу ректор подякував усім, хто долучився, та висловив сподівання на нові цікаві й продуктивні зустрічі.

Пресцентр