Тренінги «Єдина громада»

Тренінги «Єдина громада»

Українці зараз живуть в умовах невизначеності. Постійний інформаційний потік, війна та різноманітні маніпуляції можуть призвести до збільшення конфліктів і непорозумінь. У таких умовах необхідно не тільки постійно підтримувати себе, а й набувати навичок, які допомагають слухати, вирішувати конфлікти за допомогою комунікації та діалогу.

Програма «Єднання заради дії» запрошує взяти участь у триденному тренінгу «Єдина громада» в Кам’янець-Подільській громаді, який відбудеться 4-6 квітня 2023 року.

Тренінг націлений об’єднати місцевих мешканців і ВПО, згуртувати їх на шляху вирішення проблем на місцевому рівні.

Під час спілкування і практики діалогів ви зможете отримати нові знання та навички ефективної комунікації, уникнення стереотипів і мови ворожнечі, зустріти однодумців, а також надихнутися ідеями та готовими напрацюваннями щодо відновлення й покрокових змін у власному житті та житті громади.

Окрему увагу на тренінгах буде присвячено темі медіаграмотності. За допомогою реальних прикладів ви зможете опанувати навички критичного мислення, розберете види маніпуляцій, фактів і суджень та ідентифікації можливих інформаційних впливів і дезінформації. А спеціально розроблені практичні вправи допоможуть навчитися «розуміти медіапростір» та аналізувати інформацію для буденного й професійного життя.

Тренінг буде корисним: внутрішньо переміщеним особам віком 30+, а також мешканцям громад, які приймають таких осіб.

Реєстрація на тренінг «Єдина громада» за QR кодом або за покликанням.

Про місце і час проведення тренінгів зареєстрованим учасникам буде повідомлено додатково за три дні до початку на електронну адресу.

Після проходження тренінгу ви зможете взяти участь у додатковому воркшопі з розробки ініціатив для розвитку вашої громади.