НМТ-2023: розміщено демонстраційні тести з німецької мови та хімії

НМТ-2023: розміщено демонстраційні тести з німецької мови та хімії

УЦОЯО продовжує готувати демонстраційні варіанти тестів НМТ.

Від сьогодні потенційні учасники тестування, які планують вибрати для складання німецьку мову, можуть виконати 32 завдання з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання.

Також на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти вже доступний демонстраційний тест із хімії.

Тест із хімії містить 30 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (22 завдання), на встановлення відповідності (логічні пари) (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

Під час виконання завдань із хімії можна користуватися довідковими матеріалами, а саме Періодичною системою хімічних елементів (короткою і довгою формами), таблицями «Розчинність основ, кислот, амфотерних гідроксидів і солей у воді за 20–25 ℃», «Ряд активності металів».

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні можна вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи одержати результат тестування з цього предмета.

У разі повільного інтернету, або якщо немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном, можна завантажити файл із демонстраційним варіантом тесту з німецької мови  чи демонстраційним варіантом тесту з хімії на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

За інформацією МОН