Гостьова лекція професора Оксани Боряк для студентів спеціальності 016 Спеціальна освіта

Гостьова лекція професора Оксани Боряк для студентів спеціальності 016 Спеціальна освіта

20 квітня в межах укладеної угоди про співпрацю кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з кафедрою спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та в межах ООК «Логопедія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)» гостьову лекцію провела завідувач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, доктор педагогічних наук, професор Оксана Боряк.

Тема -«Логопедичний масаж як засіб корекції артикуляційної моторики при порушеннях мовлення».

Динамічне та емоційне повідомлення лекційного матеріалу, практико-орієнтований підхід, цікавий демонстраційний матеріал, мотивація до успішного навчання, наголошення на важливості  постійного професійного зростання майбутніх фахівців-дефектологів сприяли проведенню гостьової лекції на високому науково-методичному рівні.

Здобувачі вищої освіти, викладачі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти щиро вдячні Оксані Володимирівні за короткий екскурс в історію Сумського педагогічного університету імені А.С. Макаренка та кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, змістовну розповідь, налаштування на відповідальне ставлення до професії, позитивне бачення перспективи подальшої співпраці між нашими кафедрами й університетами.

Вдячні нашим рідним ЗСУ за можливість жити і працювати!

Бажаємо усім міцного здоров’я, терпіння, творчого натхнення, можливості спокійно виконувати свою роботу, плекати майбутнє покоління корекційних педагогів та разом наближати Перемогу і Мир!

Оксана Дмітрієва,
доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти,
гарант ОПП «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)»