«Технології індивідуального освітнього процесу: теорія множинного інтелекту» - гостьова лекція професора Юлії Бондаренко

«Технології індивідуального освітнього процесу: теорія множинного інтелекту» - гостьова лекція професора Юлії Бондаренко

19 квітня в межах ОOК «Інформаційні технології в спеціальній та інклюзивній освіті» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)» відбулася гостьова лекція «Технології індивідуального освітнього процесу: теорія множинного інтелекту».

Спікер -Юлія Бондаренко, професор кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка, доктор педагогічних наук.

Під час лекції розглянули такі питання:
1. Технології індивідуалізації освітнього процесу;
2. Теорія Г. Гарднера «Структура розуму: теорія множинного інтелекту»;
3. Стилі навчання.

Чітко організований та представлений матеріал заняття, уміло організована лектором взаємодія з аудиторією, постійне спонукання до активної комунікації, позитивне налаштування на співпрацю, цікаві завдання для самопізнання здобувачів вищої освіти забезпечили високий рівень взаємодії Юлії Анатоліївни зі слухачами, які після завершення лекції висловили щиру вдячність за надзвичайно цікаве заняття.

Щиро дякуємо Юлії Анатоліївні Бондаренко за чудову лекцію, сподіваємося на подальшу співпрацю не лише в онлайновому режимі!

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати, організовувати та проводити цікаві заняття для наших здобувачів вищої освіти, разом наближати Перемогу і Мир!

Оксана Дмітрієва,
доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти,
гарант ОПП «Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка. Логопедія)»