Майстеркласи науково-педагогічних працівників природничо-екномічного факультету для школярів до Дня науки

Майстеркласи науково-педагогічних працівників природничо-екномічного факультету для школярів до Дня науки

Перспективи природничих досліджень подільського регіону та їх практична ефективність, потенціал К-ПНУ в цьому напрямі стали предметом зустрічі з випускниками шкіл м. Кам’янець-Подільський. Науково-педагогічні працівники кафедри біології та методики її викладання і кафедри географії та методики її викладання провели низку майстеркласів з ботаніки, географії та зоології до Дня науки.

Завідувач кафедри біології та методики її викладання, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Казанішена поінформувала учнів про особливості навчання в К-ПНУ, спеціальності, за якими готує здобувачів вищої освіти природничо-економічний факультет, зокрема кафедра біології та методики її викладання.  Професор кафедри біології та методики її викладання, доктор біологічних наук, професор Людмила Любінська та  старший викладач, кандидат біологічних наук Наталія Рубановська представила учням мікропрепарати грибів, пилку й розповіла цікаві факти про життя рослин, їх будову. Інна Григорчук, доцент кафедри біології та методики її викладання, кандидат біологічних наук, доцент, продемонструвала цікаві експерименти з фізіології рослин, а Микола Матвєєв, доцент кафедри біології та методики її викладання, кандидат біологічних наук, доцент, продемонстрував експонати зоологічної колекції.

Під час дискусії з учнями обговорили й інші актуальні питання. Молодь активно цікавиться різними освітніми сферами і майбутнім працевлаштуванням,  а також біологією та географією тощо.

Природничо-економічний факультет