Комерціалізація результатів наукових досліджень і пошук грантових пропозицій на заняттях проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

Комерціалізація результатів наукових досліджень і пошук грантових пропозицій на заняттях проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

16 травня і 18 травня 2023 р. у межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка» провела серію занять у змішаному форматі Вероніка Буторіна, керівник відділу фандрайзингу, старший викладач кафедри економіки підприємства, кандидат економічних наук, доцент.

В Університеті Огієнка проводиться системна робота з організації і проведення наукових досліджень різних рівнів, а також практична їх імплементація задля інноваційного розвитку вишу, професійної підготовки його здобувачів освіти, підвищення професійної компетентності наукових і науково-педагогічних працівників, а також підвищення рівня комерціалізації результатів наукової діяльності та для забезпечення інноваційного розвитку суспільства.

Вероніка Борисівна детально розкрила структуру, зміст і вимоги до створення і надання платних послуг Університетом Огієнка зовнішнім замовникам, мотивувала молодих науково-педагогічних працівників до участі у грантових конкурсах, формувала практичні вміння і навички заповнення заявки на отримання проєктного фінансування тощо.

Продовжуємо системно працювати над розвитком інституційної спроможності Університету Огієнка щодо вдосконалення якості викладання та якості вищої освіти!

Геннадій Бесарабчук,
керівник навчально-методичного центру
забезпечення якості освіти,
кандидат педагогічних наук