Науково-педагогічні працівники та студенти К-ПНУ серед переможців обласного конкурсу науково-дослідних робіт

Науково-педагогічні працівники та студенти К-ПНУ серед переможців обласного конкурсу науково-дослідних робіт

До Дня науки у сесійній залі Будинку рад привітали переможців обласного конкурсу науково-дослідних робіт. Цьогоріч учасниками конкурсу були 38 науковців з 9 наукових установ.

У межах конкурсу всі роботи були представлені у чотирьох номінаціях: «Прикладні фундаментальні науково-дослідні роботи (технічного профілю)», «Науково-дослідні роботи за тематикою суспільних та гуманітарних наук», «Монографії, підручники і навчальні посібники», «Науково-технічні (експериментальні) розробки молодих вчених».

Оцінювались науково-дослідні роботи за такими критеріями: актуальність проблеми, наукова новизна та обґрунтованість підбору і методів дослідження, наукова цінність і новизна одержаних результатів, практична цінність результатів для області та України, економічний ефект від впровадження, очікуваний економічний ефект для області.

Серед переможців конкурсу – представники і Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, зокрема колектив авторів науково-дослідної роботи «Розробка облаштування та запровадження еколого-пізнавального маршруту «Історія Кам’янецьких скель» у складі кандидата географічних наук, доцента, доцента кафедри географії та методики її викладання Ігоря Касіяника, кандидата географічних наук, старшого викладача кафедри географії та методики її викладання Владислава Гарбара, студента 3 курсу спеціальності 106 Географія Романа Адамчука, магістра 1 курсу спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Ярослава Наумука, отримали диплом ІІІ ступеня в номінації у номінації «Науково-дослідні роботи за тематикою суспільних та гуманітарних наук».

Щиро вітаємо учасників конкурсу із здобутими нагородами, бажаємо нових наукових і творчих звершень!

Пресцентр

За інформацією Хмельницької обласної ради