Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти кафедри економіки підприємства відвідали ТОВ «ТРИВІУМ ПЕКЕДЖИНГ УКРАЇНА»

Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти кафедри економіки підприємства відвідали ТОВ «ТРИВІУМ ПЕКЕДЖИНГ УКРАЇНА»

У межах моніторингу освітніх програм з метою аналізу якості, організації і забезпечення освітнього процесу розширюємо співпрацю зі стейкголдерами.

04 жовтня відбулась зустріч гарантів та здобувачів вищої освіти освітніх програм Економіка підприємства, Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування з керівництвом ТОВ «ТРИВІУМ ПЕКЕДЖИНГ УКРАЇНА»  (м. Хотин).

Перед початком відвідування виробничих приміщень інженер з охорони праці, кандидат технічних наук Віталій Шаравара провів вступний інструктаж із гігієни й безпеки праці, пожежної безпеки, екологічної безпеки; окреслив особливості виробничих приміщень і наголосив на можливих ризиках.

Здобувачі ознайомились з усіма етапами виробничого процесу,  роботою основного технологічного обладнання й устаткування. Екскурсію проводив заступник генерального директора товариства Роман Адамчук, який цікаво та детально продемонстрував кожен етап виробництва, розповів історію підприємства, визначив перспективи розвитку та поділився власним досвідом управління.

ТОВ «ТРИВІУМ ПЕКЕДЖИНГ УКРАЇНА» є виробником металевих пакувань (жерстяної банки) і входить до міжнародного концерну Trivium Packaging, має 56 заводів у різних країнах світу.  Заводи Trivium Packaging працюють і забезпечують необхідною металевою тарою виробників харчової продукції.

Зустріч була організована за сприяння начальника пресової дільниці Олександра Зубика. Представники кафедри економіки підприємства висловлюють щиру подяку.

Сподіваємось на подальшу співпрацю. Саме така відкрита політика діяльності та європейські підходи до організації є запорукою успіху!

Кафедра економіки підприємства