Вибір професії – вибір життєвого шляху

Вибір професії – вибір життєвого шляху

Вибір професії — це важливий крок у доросле життя; це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше — перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях. Робота і все, що з нею пов’язане, займає більшу половину життя людини і дуже важливо робити справу, яка справді подобається.

5 жовтня науково-педагогічні працівники К-ПНУ зустрілися зі старшокласниками Кам’янець-Подільських ліцеїв № 6, № 10 та №16.

Зі вступним словом до школярів звернувся завідувач кафедри географії та методики її викладання, кандидат географічних наук, доцент Ігор Касіяник, який ознайомив старшокласників з історією становлення та функціонування університету, розповів про вступ на спеціальності природничо-економічного факультету К-ПНУ.

Завідувач кафедри англійської мови, доктор філологічних наук, професор кафедри Алла Марчишина розповіла учням про особливості навчання в університеті та наголосила на можливості здобувачів вищої освіти брати участь у міжнародних програмах стажування та академічної мобільності.

Про перспективність роботи практичного психолога розповіла кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Оксана Чайковська. Особливу увагу Оксана Миколаївна звернула на перспективність роботи практичного психолога в умовах сьогодення.

Сподіваємось ця зустріч уже найближчим часом принесе позитивні результати!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету