Оголошено новий конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+

Оголошено новий конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+

У межах підписаної міжінституційної угоди з Католицьким університетом у Ружомберку (м. Ружомберок, Республіка Словаччина) оголошено конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна кредитна мобільність для здобувачів вищої освіти Університету Огієнка.

Двоє студентів спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) та 035 Філологія мають можливість навчатися впродовж другого семестру 2023 – 2024 н.р. в Католицькому університеті в Ружомберку.

У конкурсі можуть брати участь студенти  2-го та 3-го років навчання бакалаврату та 1-го року навчання магістратури.

Перелік дисциплін, які викладаються англійською мовою в Католицькому університеті в Ружомберку, можна переглянути тут.

Учасникам конкурсу необхідно надіслати на електронну пошту відділу міжнародних зв’язків inter_office@kpnu.edu.ua такі документи українською мовою у форматі PDF:

  1. Анкетна заявка (завантажити).
  2. Мотиваційний лист англійською мовою.
  3. Довідку про успішність за всі попередні семестри навчання із зазначенням середнього бала успішності (довідку про успішність видає деканат відповідного факультету/навчально-наукового інституту).

Для студентів магістратури – скан диплома бакалавра.

  1. Сертифікат рівня володіння англійською мовою на рівні не нижче В1 (приймаються міжнародні сертифікати (Cambridge Assessment English, TOEFL, IELTS, Pearson Test of English General, British Council тощо), або ж можна пройти тестування у відділі міжнародних зв’язків).
  2. Скан першої сторінки закордонного паспорта.

Охочим пройти тестування на визначення рівня володіння англійською мовою необхідно зареєструватися, заповнивши гугл-форму до 23 жовтня 2023 р.

Реченець подачі документів: 05 листопада 2023 р.

Минулого навчального року в Католицькому університеті у Ружомберку в межах Програми ЄС Еразмус+ навчалася студентка факультету іноземної філології, спеціальності 035 Філологія Вікторія Мельник. Ви можете ознайомитися з детальним звітом про навчання та перебування в Словачинні за покликанням.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків