У співпраці з Кам’янець-Подільським медичним фаховим коледжем

У співпраці з Кам’янець-Подільським медичним фаховим коледжем

В Університеті Огієнка є низка спеціальностей, на яких можуть продовжити здобувати освіту випускники медичних коледжів.

17 жовтня з метою роз’яснення особливостей вступу на окремі спеціальності науково-педагогічні працівники К-ПНУ зустрілися з випускниками Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу.

Із вітальним словом виступив кандидат філософських наук, старший викладач кафедри політології та філософії, відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов, який розповів про університет, перелік спеціальностей підготовки фахівців та особливості вступу на базі диплома молодшого бакалавра.

Про факультет спеціальної освіти, психології та соціальної роботи студентам поінформувала кандидат економічних наук, доцент Олена Данилюк. Особливу увагу Олена Іванівна звернула на перспективи вступу на нову освітньо-професійну програму Соціально-психологічна реабілітація.

Кандидат педагогічних наук, доцент Андрій Заікін повідомив про вступ на спеціальності факультету фізичної культури та наголосив на можливостях працевлаштування, а студент групи FTms1-B21  Артем Богуцький акцентував увагу студентів-медиків на доцільності продовження навчання після коледжу на спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія.

Під час дискусії з випускниками обговорили й інші актуальні питання.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки
та сприяння працевлаштуванню випускників університету