Зустріч з одинадцятикласниками Тернопільщини

Зустріч з одинадцятикласниками Тернопільщини

19 жовтня науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка зустрілися з випускниками шкіл Тернопільської області, щоб учні свідомо підійшли до вибору майбутньої професії та дізналися якомога більше інформації про Університет Огієнка.

Завідувач кафедри англійської мови, доктор філологічних наук, професор Алла Марчишина, кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри географії та методики її викладання Ігор Касіяник, кандидат педагогічних наук, доцент Олена Чопік, асистент кафедри історії української літератури та компаративістики Олеся Трофимюк відвідали Мельнице-Подільську ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Дзвиняцький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Вигодську ЗОШ.

Одинадцятикласників ознайомили із загальною інформацією про ЗВО, розповіли про факультети й спеціальності, за якими готують фахівців, звернули увагу на переваги навчання в університеті, а також наголосили на перспективах подальшого працевлаштування.

Окрім цього, випускникам надали вичерпну інформацію щодо умов вступу до К-ПНУ, можливостей розвитку й студентського дозвілля в позанавчальний час.

Відділ профорієнтаційної роботи доуніверситетської підготовки
та сприяння
працевлаштуванню випускників університету