Продовжуємо співпрацю зі школами Дунаєвеччини

Продовжуємо співпрацю зі школами Дунаєвеччини

Більшість старшокласників міркують про те, куди піти навчатися чи яку професію обрати, оскільки їхній вибір суттєво вплине на майбутнє.

25 жовтня науково-педагогічні працівники К-ПНУ зустрілися з випускниками Іванковецького та Миньковецького ліцеїв Дунаєвецької міської ради Хмельницької області. Зі вступним словом до школярів звернувся керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету, кандидат історичних наук, доцент Володимир Адамовський, який ознайомив старшокласників з історією університету, поінформував щодо напрямів підготовки і спеціальностей, правил вступу до ЗВО.

Декан історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент Анатолій Глушковецький зазначив, що навчання в університеті забезпечує висококваліфікований професорсько-викладацький склад та детально розповів про факультет, який очолює.

У Миньковецькому ліцеї до розповіді долучився директор та колишній випускник Університету Огієнка Володимир Чумак. Він відзначив якісну підготовку, яку надає університет та згадав власні студентські роки.

Cподіваємось на плідні результати цієї зустрічі!

Відділ профорієнтаційної роботи доуніверситетської підготовки
та сприяння 
працевлаштуванню випускників університету