«Концептуальні засади е-урядування та е-демократії»: гостьова лекція професора Андрія Семенченка

«Концептуальні засади е-урядування та е-демократії»: гостьова лекція професора Андрія Семенченка

24 жовтня за ініціативою кафедри туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ відбулась гостьова лекція на тему «Концептуальні засади е-урядування та е-демократії», яку провів науковець-практик – член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку, доктор наук з державного управління, кандидат технічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Андрій Семенченко.

У заході взяли участь здобувачі та науково-педагогічні працівники таких ЗВО: Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Хмельницького університету управління та права ім. Л. Юзькова, Національного університету цивільного захисту України та Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні ЗНУ.

Учасники взяли активну участь в обговоренні цифровізації України, розвитку державного менеджменту в умовах цифрових трансфомацій, формування цифрового простору між бізнесом, громадянами та органами публічної влади.

 

Людмила Матвейчук,
професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи,
доктор наук з державного управління, член НСЖУ