Співпраця кафедри економіки підприємства з Мукачівським державним університетом

Співпраця кафедри економіки підприємства з Мукачівським державним університетом

27 жовтня здобувачі вищої освіти освітніх програм Економіка підприємства, Облік і оподаткування, Підприємництво і торгівля разом із завідувачем кафедри економіки підприємства, професором Наталією Мазур та доцентом кафедри Оксаною Кушнір ознайомились із Мукачівським державним університетом.

Науково-педагогічні працівники зустрілися з ректором університету, доктором психологічних наук, професором Тетяною Щербан, деканом факультету економіки, управління та інженерії, доктором економічних наук, професором Мариною Реслер, завідувачем кафедри обліку і оподаткування та маркетингу, кандидатом економічних наук, доцентом Діаною Максименко, доктором економічних наук, професором Наталією Лібою; обмінялись думками та ідеями щодо стану забезпечення якісного освітнього процесу, викликів сьогодення та співпраці в майбутньому.Здобувачі вищої освіти відвідали наукову бібліотеку МДУ, де ознайомилися з досягненнями у сфері автоматизації та
програмного забезпечення. Провідні фахівці розповіли про інтегровану систему управління бібліотекою, завдяки якій усі процеси, від каталогізації та індексації до обслуговування користувачів, відбуваються автоматично та ефективно.

Важливим складником якісного освітнього процесу у вищій освіті є дотримання принципів академічної доброчесності та розвиток важливих етичних цінностей серед студентів і викладачів. Для підтримки цих ідей фахівці бібліотеки провели курс з академічної доброчесності та вручили присутнім свідоцтва про його проходження.

Також під час зустрічі звернули увагу на освітні програми, за якими готують фахівців кафедри економіки підприємства К-ПНУ та обліку і оподаткування та маркетингу МДУ. У межах моніторингу Наталія Мазур, Оксана Кушнір, Діана Максименко та Наталія Ліба обговорили ОП, гарантами яких вони виступають, зокрема, Облік і оподаткування другого (магістерського) рівня та Підприємництво і торгівля першого (бакалаврського) рівня; висловили актуальні пропозиції, думки, поділилися досвідом.

Наприкінці представники К-ПНУ подякували за гостинність та організовані заходи, а також запросили до Кам’янця-Подільського та Огієнкового Університету здобувачів, викладачів та представників адміністрації МДУ.

Наталія Мазур,
завідувач, професор кафедри економіки підприємства