Участь кафедри соціальної роботи К-ПНУ в міжнародному проєкті «Інновації в соціальних послугах в Україні»

Участь кафедри соціальної роботи К-ПНУ в міжнародному проєкті «Інновації в соціальних послугах в Україні»

01 грудня 2023 року відбулася фінальна зустріч «Never give up» у межах міжнародного проєкту «Інновації в соціальних послугах в Україні» (Dedication Lab – Inovare sociala).

Упродовж 6 місяців 4 команди (Life, Victory, Nadiia та Vira) напрацьовували ідеї для створення соціальних проєктів. Ця програма навчання та менторства включала багатогодинні семінари в Україні, навчальний візит до Румунії та кілька онлайнових семінарів.

Проєкти оцінювала команда з 12 експертів із соціальних інновацій із 8 країн світу. Від кафедри соціальної роботи К-ПНУ в програмі взяли участь 2 викладачів (Наталія Гевчук та Олена Данилюк), 3 студентів 4 курсу спеціальності 232 Соціальне забезпечення (Богдана Лисак, Берник Оксана, Денис Цвинтарний), магістрантка 2 курсу  Діана Тетеря та випускниця кафедри Вікторія Суботіна. У складі журі – професор, декан факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи Тетяна Опалюк.

Проєкт «Інновації в соціальних послугах в Україні» координує Diakonie Baden (Німеччина), Федерація соціальних громадських організацій Трансільванії. Співпрацюємо з ASproAS (Асоціація соціальних працівників Румунії та Соціальна робота України (Національна асоціація соціальних працівників України). Реалізація здійснюється за підтримки Фонду Баден-Вюртемберг (Німеччина).

Дякуємо голові Міжнародної Федерації соціальних працівників Європи Ana Radulescu та координатору проєкту Mariana Tintarean, усім міжнародним спікерам за отриманий практичний досвід у написанні соціальних проєктів; керівнику відділу міжнародних звʼязків К-ПНУ Тетяні Сторчовій за сприяння у проходженні міжнародної академічної мобільності; Ксенії Дубовій за чудовий професійний переклад; всій нашій команді Dedication Lab – Inovare sociala.

Далі буде…

Кафедра соціальної роботи