Спеціальне навчання і перевірка знань з питань охорони праці працівників університету

Спеціальне навчання і перевірка знань з питань охорони праці працівників університету

7 грудня в Кам’янець-Подільському національному університеті відбулося спеціальне навчання і перевірка знань з питань охорони праці працівників університету.

Під час зустрічі розглянули основні положення Закону України «Про охорону праці», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», Законодавство України про працю, питання гігієни праці та виробничої санітарії, правила пожежної безпеки, надання долікарської допомоги та порядок дій працівників у разі виникнення нещасних випадків.

До заходу також долучилися представники Хмельницької філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України». Зокрема майстер аварійно-диспетчерської служби Дмитро Бєлов поінформував про те, як важливо дбайливо використовувати газ, ощадливо й безпечно; наголосив на тому, що аварійна газова служба працює цілодобово та без вихідних, виклики безкоштовні, на які бригада аварійно-диспетчерської служби приїздить з приладами діагностики, всіма необхідними інструментами для оперативного  усунення недоліків, витоку газу.

Оксана Чорна,
завідувач відділу охорони праці і техніки безпеки