Cтуденти та аспіранти К-ПНУ на форумі «Youth vision 2024»

Cтуденти та аспіранти К-ПНУ на форумі «Youth vision 2024»

У Київській міській раді відбувся форум «Youth vision 2024», на якому було оголошено візію молоді України. Міжнародні представники з різних країн, політики, журналісти та волонтери ділились досвідом із представниками третього сектору, студентами.

«Youth vision 2024» – це грандіозний форум від Солідарної молоді, організований за підтримки Національного демократичного інституту, фонду Конрада Аденауера, студентської організації Європейської народної партії та інших партнерів.

Форум відвідали студенти та аспіранти К-ПНУ Олександра Щетиніна (3 курс, спеціальність 052 Політологія), Ярослава Добровольська (3 курс, спеціальність 052 Політологія), Христина Мельник (аспірантка 1 курсу кафедри педагогіки та менеджменту освіти), Олександр Марчук (аспірант 4 курсу кафедри історії України).

З учасниками зустрілися міжнародні партнери (директор НДІ В Україні Марчін Валецький; заступник голови Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ян Філіп Вельберн; Президент Європейського Демократичного Студентства Беппе Галеа), зіркові спікери (Київський міський Голова Віталій Кличко; голова ГО «Український Альянс»Володимир Юрченко; Керівник програми «Авто для перемоги» БФ «Разом для України» Сергій Митрофанський; Координаторка проєктів БФ «Сергія Жадана» Дарія Конох; Народні депутатки України Іванна Климпуш-Цинцадзе та Марія Іонова; Голова ВГО «Солідарна Молодь» Дінара Габібулаєва; Генеральний прокурор України (2016–2019) Юрій Луценко).

Також відбулися панельні дискусії на тематику: євроінтеграція, виклики та загрози для молоді під час війни, волонтерство, відбудова України, роль політики ідентичності в Україні; презентація Асоціації молодих ВПО України.

Заряджені, ініціативні та вмотивовані. Працюємо далі…

Студентське самоврядування історичного факультету