Ukraine digital: міжнародна академічна мобільність очима її учасників

Ukraine digital: міжнародна академічна мобільність очима її учасників

Упродовж 1 семестру 2023-2024 н.р здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Мова та література (німецька) були учасниками міжнародної академічної мобільності в межах проєкту «Ukraine digital» у Гіссенському університеті імені Юстуса Лібіха (м. Гіссен, Німеччина) за дистанційним способом реалізації.

Учасники в захваті від здобутих знань та нового досвіду, кожен із них виокремив для себе щось особливе. Отож ділимося їхніми враженнями:Вікторія Предиткевич: «Академічна мобільність дала мені змогу якісно реалізувати лідерський потенціал та організаторські вміння. Також завдяки цьому я розвинула свої soft skills».

Маргарита Козерацька: «Цей неймовірний досвід дав потужний поштовх для подальшого розвитку у напрямі вивчення і навчання іноземних мов. Інтернаціональність у навчанні – це ефективність, під час якої набуваються нові компетентності, а також розширюється світогляд».

Аліна Зіневич: «Найбільше припало до душі те, що наші лектори дуже люб’язно до нас ставились. Інтерактивні завдання допомогли бути завжди зацікавленою у темах, які ми вивчали».

Олександра Горобець: «Хочу відзначити курс, де ми вивчали сучасну літературу. Я відкрила для себе молодіжну німецьку літературу по-новому, прочитала багато надзвичайних творів, в яких розглядаються актуальні теми сьогодення».

Ксенія Грузєва: «Друга мобільність в моєму житті – другий позитивний досвід. Це не лише нові знання, враження, але й нові знайомства та плідна співпраця. Кожен семінар – це скарбниця нової інформації, яка презентована у доступній формі».

Роксолана Венгринська: «Участь в академічній мобільності – це як кульбаба, що підіймає тебе в повітря над звичайними горизонтами навчання. Здійснюючи цей «політ знань», я відчувала, що мої мозкові вітрила розкриваються від нового досвіду та можливостей, а в кожному уроці я відтискала своє власне «авіапальто».

Денис Чубатюк: «Перша мобільність – це багато запитань та остраху, друга мобільність – це цікавість, а що буде на наступному семінарі, третя – це турбо-ривок у знаннях».

Не зупиняємося на досягнутому та крокуємо вперед Разом! Слідкуйте за анонсами нових можливостей міжнародної академічної мобільності та долучайтеся до команди активних!

Кафедра німецької мови