Уперед до нових звершень і перемог: у К-ПНУ завершились урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ОС «магістр»

Уперед до нових звершень і перемог: у К-ПНУ завершились урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ОС «магістр»

Незмінною зимовою традицією стало проведення урочистостей із нагоди вручення дипломів випускникам ОС «магістр» Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Усі урочистості розпочалися вшануванням хвилиною мовчання тих, чиє життя забрала страшна війна. Тому насамперед дякуємо Збройним силам України за можливість здобувати освіту, відкривати нове й незвідане, натхненно рухатися до нових життєвих вершин!

Шановні магістри, ви – надзвичайно цілеспрямовані та відважні, розумні, талановиті й креативні. Навіть у найважчі часи, коли наша країна зазнала складних випробувань, ви продовжували свій шлях до знань і досягнень, не здавалися перед труднощами, а навпаки знаходили в них силу для саморозвитку і зростання.

Щиро вітаємо вас із вагомим досягненням! Нехай здобуті знання та набутий досвід завжди відкривають перед вами нові можливості та приводять до успіху !

Мрійте, кохайте, дійте, досягайте, творіть! І пам’ятайте: немає нічого неможливого для тих, хто має сміливість мріяти та вірити у свої сили!

Успішної професійної реалізації під мирним небом України! Уперед – до нових звершень і перемог!

Разом до Перемоги!

Університет Огієнка завжди радітиме вашим успіхам і надаватиме поради та підтримку!

 

Пресцентр