Зустріч здобувачів вищої освіти зі стейкголдером – фінансовим консультантом Наталією Гіщук

Зустріч здобувачів вищої освіти зі стейкголдером – фінансовим консультантом Наталією Гіщук

01 лютого здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітніми програмами «Підприємництво і торгівля», «Облік і оподаткування» та «Економіка підприємства», взяли участь у цікавому семінарі-тренінгу на тему: «Організація підприємництва у сфері консалтингу».

Спікер – зовнішній стейкголдер кафедри економіки підприємства, фінансовий консультант OВБ АЛФІНАНЦ УКРАЇНА (OVB Holding AG ) Наталія Гіщук.

До зустрічі долучилися: завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Наталія Мазур; кандидат економічних наук, доцент Оксана Кушнір; кандидат економічних наук, доцент Віталій Ткачук.

Усі присутні з цікавістю та задоволенням обговорювали переваги професії консультанта, а також виклики, що стоять перед фахівцями економічної сфери в умовах війни та повоєннної відбудови України. Представлені Наталією Гіщук практичні аспекти реформування України були не лише актуальними, але й досить різносторонніми, відтак супроводжувались жвавими дискусіями.

Упродовж насиченої зустрічі проаналізували проблеми у сфері економіки і фінансового консалтингу, а також студентське бачення шляхів їх вирішення. Пані Наталія представила характеристику та місце компанії OВБ АЛФІНАНЦ УКРАЇНА (OVB Holding AG) на ринку фінансових послуг, окреслила переваги й перспективи майбутнього працевлаштування випускників за нашими освітніми програмами.

Наприкінці семінару-тренінгу науково-педагогічні працівники обговорили можливості подальшої співпраці з роботодавцем задля успішної реалізації практичного складника освітнього процесу.

Кафедра економіки підприємства