«Українська та іноземні мови в початкових класах: актуальні проблеми й інноваційні технології навчання»: VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція

«Українська та іноземні мови в початкових класах: актуальні проблеми й інноваційні технології навчання»: VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція

Кафедра теорії та методик початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка запрошує Вас взяти участь у VІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції (заочна форма) «Українська та іноземні мови в початкових класах: актуальні проблеми й інноваційні технології навчання», яка відбудеться 14-15 березня 2024 року.

Наукова проблематика конференції:

  1. Теорія і практика навчання мовно-літературної освітньої галузі в Новій українській школі.
  2. Особливості формування комунікативних компетентностей здобувачів початкової освіти на уроках української та іноземних мов в умовах Нової української школи.
  3. Інноваційні технології навчання й розвитку здібностей учнів на уроках української та іноземних мов у закладі загальної середньої освіти.
  4. Формування та пропедевтика читацької компетентності учнів у закладі загальної середньої освіти.
  5. Неперервна мовна освіта в закладах освіти України в умовах викликів сьогодення.
  6. Фахова підготовка сучасного вчителя для забезпечення мовної освіти у закладі загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

Робочі мови конференції: українська, польська, англійська, німецька.

До участі в конференції запрошуємо науково-педагогічних, педагогічних працівників, здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти.

Детальніше читайте в інформаційному листі.

Кафедра теорії та методик початкової освіти