«Розпочни кар’єру в команді професіоналів!»: зустріч студентів зі стейкголдерами

«Розпочни кар’єру в команді професіоналів!»: зустріч студентів зі стейкголдерами

15 лютого здобувачі вищої освіти (ОП Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування, Економіка підприємства та Управління персоналом) взяли участь у цікавій зустрічі з представниками АТ «Подільський цемент» компанії Cemark (входить до Групи CRH – провідного виробника будівельних матеріалів у світі і найбільшого в Північній Америці та Європі).

HR спеціаліст Анастасія Лип’як та керівник центру спільного управління фінансами Юлія Баташева ознайомили студентів і науково-педагогічних працівників з інформацією про компанію та АТ «Подільський цемент», історією їх розвитку, перспективними проєктами, цінностями.

Щодо програми стажування в компанії, яка діє з 2015 року на базі Кам’янець-Подільського цементного заводу, основною метою якої є залучення молодих талантів до цементного бізнесу і формування нового покоління лідерів компанії, поінформувала спеціаліст з розвитку та навчання Олександра Ліннік. Учасники програми набувають практичних навичок, необхідних для побудови успішної кар’єри та критично важливих для роботи в міжнародній компанії; мають можливість вивчати англійську мову, відвідувати тренінги із самоуправління й командної взаємодії, презентації та управління проєктами. Також стажери працюють над індивідуальними проєктами, а за результатами їх захисту перед керівництвом Cemark приймають рішення про працевлаштування на одному з підприємств в Україні. На таку програму стажування запрошують економістів, бухгалтерів, спеціалістів з договірної роботи тощо.

Упродовж насиченої і цікавої зустрічі обговорили переваги та перспективи майбутнього працевлаштування випускників за нашими освітніми програмами, адже якісна підготовка фахівця – передумова його успішної професійної реалізації.

Кафедра економіки підприємства