Студенти К-ПНУ розширюють свої можливості: Влад Андрійчук успішно пройшов тренінги для фасилітаторів LifeSkills і SPRINT

Студенти К-ПНУ розширюють свої можливості: Влад Андрійчук успішно пройшов тренінги для фасилітаторів LifeSkills і SPRINT

Здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи К-ПНУ Влад Андрійчук (навчається за спеціальністю 232 Соціальне забезпечення) успішно пройшов тренінги, які відбулися у Львові: 3-денний тренінг (14.02 – 16.02) для фасилітаторів LifeSkills та 3-денний тренінг (17.02 – 19.02) для фасилітаторів ініціативи SPRINT.Уже зовсім скоро новий фасилітатор буде проводити сесії курсу «Життєві навички» для молоді Кам’янець-Подільської  громади.

Ініціатива Life Skills – навчальні сесії з циклу «Життєві навички» – передбачає навчання життєвим навичкам, необхідним для повноцінного існування молоді в гармонії із собою, друзями та колегами, громадою і суспільством.

У березні Влад проводитиме SPRINT-сесії для проактивної молоді громади. Мета Sprint полягає в тому, щоб молоді люди визначали виклики у своїй громаді – і робили з ними щось. Після одноденного Sprint’у кожна група учасників розробить і вдосконалить один соціальний проєкт, який буде готовий до реалізації вже завтра.

Щиро вітаємо Влада та бажаємо успішних проєктів!

Кафедра соціальної роботи