Студенти педагогічного факультету мандрують Карпатами

Студенти педагогічного факультету мандрують Карпатами

Нещодавно студенти педагогічного факультету К-ПНУ груп PO1 і PO2-B24 разом із кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії та методик початкової освіти Олесею Мартіною побували в Карпатах.

Здобувачі відвідали етнопарк «Гуцул Ленд», де дізналися факти з історії про життя та побут горян – гуцулів, бойків та лемків, помилувалися краєвидом, піднімаючись на підйомниках, покаталися на ковзанах.

Студенти поділилися враженнями про подорож:

«Поїздка в Карпати залишила незабутнє враження: мальовничі краєвиди, свіже повітря й надзвичайно приємні люди! Ми гуляли, милувались різноманітною й захопливою красою природи. Ми з одногрупниками дуже задоволені, що в нас була нагода відпочити та ще більше дізнатися один про одного. Дякуємо всім, хто допоміг здійснити цю подорож, адже вона залишиться в нашій пам’яті назавжди!»;

«Це були чудові вихідні. Поїздка в Карпати наповнена яскравими враженнями і незабутніми спогадами. У Буковелі ми відвідали етнопарк «Гуцул Ленд», контактний зоопарк, оригінальні фотозони, у столітніх дерев’яних хатах детально відтворено інтер’єр. Це все передає неповторну атмосферу, традиції Українських Карпат.

Село Татарів, у якому ми залишились на ночівлю, має дуже мальовниче розташування. Пейзаж, який утворюють навколишні гірські вершини, запам’ятається на довгий час. Не забудеться і смак кришталево-чистого гірського повітря.

Також відвідали Яремче. На сувенірному ринку я придбала чимало колоритних речей на згадку про поїздку та на подарунок рідним. Водоспад Пробій заворожує своєю красою.

Дякую, за організацію цієї поїздки! Приємні враження залишаться зі мною на довго!»;

«Наша поїздка до Карпат перевершила всі мої очікування! Вона залишила незабутні враження і вразила своєю унікальністю та красою. Починаючи зі шпалер гір, що переливаються всілякими відтінками, до надзвичайних краєвидів, що відкриваються з вершин гір. Кожен момент відпочинку тут був неймовріним і закарбується в пам’яті.  Пейзажі всього Буковеля, неначе картини, переливалися перед нами кожною миттю. Вечірні посиденьки виявились дуже душевними і дружелюбними! В очікувані наступної поїздки»;

«Наша поїздка в Карпати була неймовірною! Ми насолоджувалися прекрасними гірськими краєвидами, відвідали цікаві туристичні місця і провели активно час. Особливо мені сподобалось підійматися на підйомниках, адже на висоті розкриваються надзвичайні пейзажі нашої України. Ця подорож стала чудовим способом згуртувати нашу групу та залишиться незабутньою у наших спогадах».

 

Дякуємо профкому студентів, аспірантів та докторантів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за спонсорську підтримку.

Студенти педаггічного факультету
груп
PO1, PO2-B24