Спортсмени К-ПНУ – переможці Української Суперсерії з бадмінтону!

Спортсмени К-ПНУ – переможці Української Суперсерії з бадмінтону!

21-24 березня в місті Дніпро за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету відбувся перший турнір Української Суперсерії з бадмінтону.

У змаганнях взяли участь спортсмени Університету Огієнка. У чоловічій парній категорії (MD) здобувач третього (освітньо-наукового) рівня Артем Почтарьов та здобувач другого (магістерського) рівня Віталій Конов посіли 1 місце.

Артем Почтарьов також посів першу сходинку в чоловічій одиночній (MS) та в змішаній (XD) категоріях.

Тренери чемпіонів – завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання К-ПНУ Юрій Юрчишин та голова Камʼянець-Подільської міськрайонної федерації бадмінтону Дмитро Бойко.

Привітати та нагородити спортсменів завітали міністр молоді та спорту України Матвій Бідний, заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ірина Грицай, директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Ребрина, представник титульного партнера Української Суперсерії, сучасного мультимодального оператора UNITED GLOBAL LOGISTICS Дмитро Косенко, директор департаменту масового спорту та здоров’я нації Сергій Тимофєєв та президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров.

Юрій Юрчишин також взяв участь в турнірі як суддя від Федерації бадмінтону України.

Щиро вітаємо спортсменів К-ПНУ та бажаємо подальших спортивних успіхів і перемог!

Кафедра теорії та методики фізичного виховання