Про особливості здобуття освіти в Університеті Огієнка та вступну кампанію поспілкувалися з випускниками комунальних закладів освіти м. Хмельницький

Про особливості здобуття освіти в Університеті Огієнка та вступну кампанію поспілкувалися з випускниками комунальних закладів освіти м. Хмельницький

Кожній людині в житті хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Ключем до цього стає вибір професії.

02 квітня науково-педагогічні працівники зустрілися з одинадцятикласниками трьох комунальних закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської ради: «Ліцей №1 імені Володимира Красицького», «Ліцей №6 імені Назара Макаренка» та «Ліцей № 16 імені Володимира Козубняка».

З історією університету учнів ознайомив декан історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент Анатолій Глушковецький. Анатолій Леонідович поінформував щодо напрямів підготовки, зазначив на тому, що навчання в університеті забезпечує висококваліфікований професорсько-викладацький склад, а також детально розповів про факультет, який очолює.

Щодо особливостей навчання на факультеті іноземної філології та можливостей здобувачів вищої освіти брати участь у міжнародних програмах стажування й академічної мобільності учням розповіла декан факультету іноземної філології, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови Алла Хоптяр.

Завідувач кафедри української мови, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Інна Беркещук ознайомила учнів із спеціальностями навчально-наукового інституту української філології та журналістики та повідомила про перспективи подальшого працевлаштування.

Висловлюємо щиру подяку за плідну співпрацю директорам Комунальних закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської ради, де проводилися зустрічі – Святославу Ратушняку, Сергію Ткачу та Оксані Віхтюк. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету